Een ‘korte’ omschrijving die wat meer over mijzelf vertelt. Persoonlijk vind ik dat ik me zelf altijd maar moeilijk kan omschrijven maar here goes nothing;

Patrick Dankers

patrick-dankers-pcmHi, ik ben Patrick Dankers, geboren op 8 augustus 1985 In Helmond (Noord-Brabant) en daar tevens nog steeds woonachtig.

Een ICT-er die een redelijk divers aantal banen heeft gehad in heel diverse uiteindes van de sector (support / hosting / development). Onlosmakend verbonden met de uitgaan-scène omwille van mijn medium PFSquad.NU en een die hard Nintendo fan; zie ook NintendoReporters.com


Werk gerelateerd

Qua werk ben ik jaren werkzaam geweest in de supporthosting branche bij diverse hosting bedrijven (op gebied van shared hosting, virtual en dedicated servers). Daarnaast heb ik me bij een aantal van mijn vorige werkgevers zowel part als full time op development kunnen richten (op gebied van Laravel en voornamelijk Wordpress).

Sinds circa 4-5 jaar houd ik me daarnaast op gebied van mijn werk bezig met Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Web Site Optimization (WSO) omdat ik het tastbaar maken hiervan en verbeteren uitermate leuk en interssant vind.

Verder concrete interesse in wat ik zoal gedaan heb qua school, stage’s of werk? Check dan gerust even mijn CV om daar een duidelijker beeld van te krijgen.


Hobby gerelateerd

Naast dit alles ben ik de enthousiaste hoofd-fotograaf, beheerder en eigenaar van PFSquad.NU.
Een project waar ik sinds augustus 2005 aan begonnen ben met diverse vrienden en iets wat gegroeid is naar een heel andere vorm dan dat ik en zij eerst voor ogen hadden (alleen maar in positieve zin). We doen namelijk een heel stuk meer dan alleen nog maar foto’s maken op diverse evenementen in binnen en buitenland. Denk daarbij aan het verzorgen van persberichten, downloads etc.

Maar het meest belangrijke wellicht is dat ik het nog steeds met heel erg veel plezier doe. Vooral omdat we ook nog steeds zoveel leuke reacties krijgen op wat we doen.


Developen

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak druk bezig met het bedenken van nieuwe mogelijkheden voor PFSquad.NU. Ik schrijf en programmeer daarvoor dan ook vaak zelf nieuwe voor die ik aan de core developers doorspeel zodat er meer mensen uiteindelijk wat aan hebben..

Heb je nog suggesties voor het verbeteren ? Laat dat gerust even weten dan kunnen we daar ook een oplossing voor maken / bedenken.

In Juni 2014 heb ik een ander project: Vindjefototerug.nl gelanceerd, iets wat naar mijn mening miste in de hele party-scene. Helaas bleek dit project niet de nodige voeten in aarde te kunnen zetten en heb ik besloten in 2017 om dit project te laten voor wat het is.

In Oktober 2017 heb ik wel een andere project het leven in geblazen; NintendoReporters. Met mijn voorliefde voor Nintendo, iets wat denk ik al 25+ jaar een onderdeel in mijn leven vormt, wou ik simpelweg iets meer gaan doen. Mijn doel is om de nieuwsgeving in Nederland, en wie weet daarbuiten, naar een hoger niveau te gaan trekken.

Je gaat er nog veel van horen … dat weet ik vrij zeker!


Met al het bovenstaande denk ik dat je wel een redelijk beeld heb van wie ik ben en wat ik zoal doe. Mocht je toch nog meer over me te weten willen komen dan is het aan te raden om eens te kijken naar mijn Social Media kanalen;

Facebook: https://www.facebook.com/patrickdankers1985
Twitter: https://twitter.com/PFSquad_Patrick
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/patrickdankers1985

Voeg me toe, like, volg en alles wat daar verder nog bij komt kijken!