Een overzicht van diensten welke ik kan vervullen. Mocht je interesse hebben dan kun je te allen tijden vrijblijvend contact opnemen.


Fotografie

FotografieVoornamelijk heb ik me in het verleden bezig gehouden met wat men party-fotografie noemt. Daarnaast doe ik echter geregeld shoots die variëren qua doel of setting. Ik sta dan ook voor veel mogelijkheden open. 

Mocht je interesse hebben om mij als fotograaf te vragen omschrijf dan je idee / setting zo uitgebreid mogelijk zodat ik daar ook passend op kan inspringen (door het kiezen van geschikte objectieven, filters en andere apparatuur).

Opzoek naar iemand die je evenement in een leuk daglicht kan zetten? Foto’s van jou, je partner, je (huis)dieren of kinderen? Andere ideeën wellicht? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Kleine kanttekeningen

  • Ik beschik helaas niet over een eigen studio, wat natuurlijk in sommige gevallen wel handig is. Wellicht dat dit er ooit nog van komt, maar voor nu is het zoals het is.
  • Verder om een goed beeld te krijgen van de apparatuur die ik tot mijn directe beschikking heb kun je terecht op de pagina; Mijn Apparatuur.
  • Voor de goede orde; ik doe geen visagie en ik verzorg dit niet, zorg hier altijd zelf voor waar mogelijk of neem contact op met iemand die dit kan verzorgen voor je.
  • Na een shoot zal ik de foto’s nabewerken qua belichting waar nodig (indien gewenst samen met je) dat hoort er standaard bij. Retoucheren is natuurlijk een klus opzich en indien dat noodzakelijk zou zijn is deze keuze altijd aan jou, indien nodig zijn daar wel kosten aan verbonden.

Voor specifieke vragen omtrent fotografie van en voor PFSquad.NU verwijs ik je dan ook gaarne naar;  https://pfsquad.nu/ 


Consultancy

ConsultancyDoor mijn voormalige werk in de support / hosting / develop sector heb ik door de  jaren heen toch redelijk wat kennis opgedaan op het gebied van UI / UX, servers (merendeel Linux), websites in het algemeen, SEO (Search Engine Optimization), WSO (Web Site Optimization) etc.

Ben je opzoek naar concreet advies en niet verwijzingen naar handleiding x of tutorial z  Duidelijke uitleg van een probleem (en oplossing) ook al ben je een leek? Opzoek naar iemand die de performance van uw server of website kan verbeten?

Of ben je opzoek naar een designer of programmeur, ook daar ken ik genoeg mensen in welke je zeker verder kunnen helpen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Een aandachtspuntje

Niemand is alwetend, derhalve zal ik ook altijd eerlijk aan je aangeven waar ik wel en geen verstand van heb. Wil je echt mijn hulp bij zaken waarvan ik ook geen concrete kennis heb en waar ik dus vooronderzoek zou moeten dan dien je rekening te houden dat je sowieso de kosten voor het vooronderzoek zult moeten voldoen en er geen concrete garantie door mij gegeven kan worden op succes.

Dit is niet afschrikkend bedoeld maar gewoon om duidelijk een lijn te schetsen dat ik ook niet alwetend ben maar wel recht door zee.


Andere zaken

Mocht je mijn diensten voor andere zaken dan hierboven aangegeven nodig hebben dan kun jeten alle tijden even contact met mij opnemen om te kijken wat er wel en niet mogelijk is. Ik zeg niet per definitie nee tegen een mogelijke opdracht buiten bovenstaande, wel vraag ik je ten alle tijden waar mogelijk om zoveel mogelijk informatie over het vraagstuk aan te leveren in dergelijke gevallen.