Een overzicht van diensten welke ik kan vervullen. Mocht je interesse hebben dan kun je te allen tijden vrijblijvend contact opnemen.


Consultancy

ConsultancyDoor mijn voormalige werk in de support / hosting / develop sector heb ik door de  jaren heen toch redelijk wat kennis opgedaan op het gebied van UI / UX, servers (merendeel Linux), websites in het algemeen, SEO (Search Engine Optimization), WSO (Web Site Optimization) etc.

Ben je opzoek naar concreet advies en niet verwijzingen naar handleiding x of tutorial z  Duidelijke uitleg van een probleem (en oplossing) ook al ben je een leek? Opzoek naar iemand die de performance van uw server of website kan verbeten?

Of ben je opzoek naar een designer of programmeur, ook daar ken ik genoeg mensen in welke je zeker verder kunnen helpen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Een aandachtspuntje

Niemand is alwetend, derhalve zal ik ook altijd eerlijk aan je aangeven waar ik wel en geen verstand van heb. Wil je echt mijn hulp bij zaken waarvan ik ook geen concrete kennis heb en waar ik dus vooronderzoek zou moeten dan dien je rekening te houden dat je sowieso de kosten voor het vooronderzoek zult moeten voldoen en er geen concrete garantie door mij gegeven kan worden op succes.

Dit is niet afschrikkend bedoeld maar gewoon om duidelijk een lijn te schetsen dat ik ook niet alwetend ben maar wel recht door zee.


Andere zaken

Mocht je mijn diensten voor andere zaken dan hierboven aangegeven nodig hebben dan kun jeten alle tijden even contact met mij opnemen om te kijken wat er wel en niet mogelijk is. Ik zeg niet per definitie nee tegen een mogelijke opdracht buiten bovenstaande, wel vraag ik je ten alle tijden waar mogelijk om zoveel mogelijk informatie over het vraagstuk aan te leveren in dergelijke gevallen.