Met behulp van het onderstaande formulier kun je met mij contact opnemen indien je vragen, opmerkingen, suggesties / ideeën of klachten hebt aangaande mijn website of aangaande andere diensten of projecten waar ik bij betrokken ben. 

Daarnaast mag dit formulier ook gebruikt worden om contact op te nemen aangaande consultancy of mogelijke banen waarvoor je mij geschikt acht.

Probeer in alle gevallen waar mogelijk zo uitgebreid mogelijk te zijn aangaande je vraag, opmerking, suggestie etc. Dat verzekert dat ik je ook een zo passend mogelijk antwoord kan geven op je vraag, opmerking, suggestie etc.


Vriendelijk verzoekje

Gelieve dit formulier NIET te gebruiken voor zaken die direct gerelateerd zijn aan PFSquad.NU.
Voor dergelijke zaken kun je gebruik maken van: https://pfsquad.nu/help/contact of een van de andere formulieren die je kunt vinden op: https://pfsquad.nu/help/formulieren

Ik verzoek je met klem vriendelijk om aanvragen voor shoots namens PFSquad.NU via het bijbehorende formulier op PFSquad.NU te laten verlopen. Begrijp me goed ik vind het super dat ze ook via mijn eigen website binnen komen maar het formulier op PFSquad.NU is geheel passend gemaakt om zo alle mogelijke vraagstukken (vergoeding, evenement informatie en andere zaken die wij als PFSquad.NU nodig hebben etc.) direct te kunnen beantwoorden.

Dat scheelt heen en weer communiceren over al deze onderdelen omdat ze je op dit formulier niet concreet gevraagd worden. Je kunt derhalve het beste gebruik maken van dit formulier: https://pfsquad.nu/help/formulieren/vraag-pfsquad-nu-fotograaf-aan


Neem contact op

Neem contact op

Geef hier je naam in. Wel zo netjes als ik je bij je naam kan noemen.
Geef hier je e-mailadres in, wel zo handig als ik kan reageren naar je toch?
Geef beknopt aan waarover je bericht gaat.
Geef hier je vraag / opmerking / feedback etc in.

In alle gevallen wil ik je alvast bedanken voor het opnemen van contact met mij en ik zal je altijd zo snel als mogelijk voorzien van een reactie. Indien gewenst mag je natuurlijk ook via social media contact leggen, daarvoor kun je gebruik maken van de social media zoals boven in de header van deze website.