Hier vindt je een overzicht van projecten waar ik bij betrokken ben (of ben geweest in het verleden).


Nintendoreporters.com

NintendoReporters

In Oktober 2017 wou ik iets meer gaan doen met een passie welke ik heb sinds dat ik een paar jaar oud was; Nintendo!

Sinds dag en dauw heb ik een voorliefde gehad voor de gaming wereld en met een primaire focus op wat Nintendo doet. Ze zijn altijd aan het voorfront geweest met innovaties e.d. op het gebied van gaming.

De reporting in Nederland op gebied van Nintendo vond ik niet zo goed als ik zou willen dat die kon zijn Met die reden heb ik besloten om een eigen medium, NintendoReporters, in het leven te roepen.

We richten ons op het medium op alles van Nintendo en alle consoles die daarbij komen kijken zoals de Nintendo Switch, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS en 2DS. Dat bestrijkt onder andere; nieuws, previews, reviews, guides, editorials, interviews, releases, geruchten en nog veel meer.

Voor opgesteld, de Nederlandse markt is mijn belangrijkste reden, maar omdat nieuws vaak toch sneller naar buiten komt in het Engels heb ik besloten om dit medium tweetalig te maken. Op Engels gebied is er natuurlijk een enorme hoeveelheid berichtgeving en daar zitten de nodige partijen tussen waarnaar we willen aspireren.

Jullie gaan nog veel van NintendoReporters horen, dus stay tuned!


NintendoCollectionSystem.comnintendo-collection-system-logo

NintendoReporters presenteert met gepaste trost de GRATIS dienst; Nintendo Collectie Systeem (NCS).
Een systeem wat het leven van iedere Nintendo fan, Nintendo gamer en Nintendo verzamelaar een stuk makkelijker kan maken.

Dit door alle Nintendo games (releases) van Nintendo Entertainment System (NES) tot aan de current-gen, Nintendo Switch (NSW) als 1 beheerbaar digitaal systeem beschikbaar te maken. Hierdoor wordt het beheren van je volledige Nintendo collecties een feit wordt!


Gestopte projecten

Laten we eerlijk zijn, niet alles wat ik doe veranderd in het goud wat ik er misschien meer voor ogen had. Sommige projecten lopen gewoon anders dan je soms verwacht. Toch ben ik van mening dat je dan niet zaken onder stoelen of banken moet vegen, derhalve hieronder projecten die niet zijn uitgelopen op een succes;


PFSquad.NU

logo-pfsquadMocht je het nog niet kennen, wat natuurlijk kan, PFSquad.NU is wat je kunt noemen ‘mn baby’. Een project waar ik sinds augustus 2005 aan begonnen ben met diverse vrienden en iets wat gegroeid is naar een heel andere vorm dan dat ik en zij eerst voor ogen hadden (alleen maar in positieve zin).

We doen namelijk een heel stuk meer dan alleen nog maar foto’s maken op diverse evenementen in binnen en buitenland. Denk daarbij aan het verzorgen van persberichten, agendaitems, downloads etc. 

Maar het meest belangrijke wellicht is dat ik het nog steeds met heel erg veel plezier doe. Vooral omdat we ook nog steeds zoveel leuke reacties krijgen op wat we doen, waarvoor natuurlijk dank!

In het kort toegelicht is PFSquad.NU een party picture en nieuws concept.
Via PFSquad.NU kun je indien gewenst een fotograaf aanvragen voor een evenement of uw nieuwsberichten laten plaatsen.

Daarnaast organiseren we (of beter gezegd voornamelijk mijn collega Dennis Wijnen) onder de naam PFSquad Events geregeld eigen evenementen in de omgeving van onze geboorteplaats Helmond. Onder PFSquad Events hebben we reeds diverse concepten (Earkillers, Hellmouth, Beat a Licious, Fuck the Polonaise en Lost in Dreams) op onze naam.

Voor meer informatie over onze events afdeling kunt u terecht op: https://pfsquad.nu/evenementen

Ik kan uren over PFSquad vertellen maar ik denk dat dat wellicht iets teveel van het goede is om hier concreet neer te zetten maar zoals je ziet doen we redelijk wat en derhalve zou ik willen zeggen neem een kijkje en let us put a smile on your face!

Update: Augustus 2019
Ik heb na goede overweging besloten om dit project stop te zetten. 
Zie ook; https://pfsquad.nu/nieuws/niet-vaarwel-maar-wie-weet-tot-ziens 


VindJeFotoTerug.nl / VJFT.nllogo-vindjefototerug

Vindjefototerug is een project wat ik in 2013 in het leven heb geroepen om een verzamelplatform te zijn van foto’s van het uitgaansleven.

Helaas moest ik omwille van auteursrechten het idee anders aanpakken en werden het derhalve links naar de foto’s op andere mediums. Helaas was  daar het animo ook niet hoog genoeg voor om het de tijd waard te laten blijven. 

Derhalve heb ik dit project na het een eerlijke kans te hebben gegeven laten vervallen.


WSOGuruWSOGuru logo

WSOGuru is een project wat ik toen ik tussen banen zat voor ogen had, om eventueel te kijken ZZP werk op gebied van WSO (Web Site Optimization) en SEO (Search Engine Optimization) wat voor me zou zijn.  Maar het verkrijgen van genoeg werk om daarin zelfvoorzienend te zijn was geen succes.

Dat heeft misschien er ook mee te maken dat ik commercieel niet de sterkste persoon ben … en ik vind mezelf verkopen en wat daarbij komt kijken gewoonweg lastig.