Mijn eerste teamuitje met Scherponline

Hoe krijg je een goed beeld van je nieuwe baan at Scherponline? Teamuitje natuurlijk! Hoe maak je dat nog cooler?! Op bezoek bij niemand minder dan Google! Afgelopen vrijdag ben ik met nagenoeg het hele team van Scherponline op pad geweest naar Amsterdam voor een bezoek aan Google en voor een teamuitje.  

Google

google-amsterdam-kantoor-balieIn alle eerlijkheid ben ik nog nooit bij Google geweest. Wel had ik al een aantal shots gezien van hoe het kantoor er uit zou zien. Maar ja foto’s zijn 1 ding, er daadwerkelijk zijn geweest is een heel ander ding. Om enige idee te krijgen van de inrichting zie de afbeelding rechts.

Daar aangekomen hebben we een Mobile Labs training / meeting bijgewoond. Een heel duidelijke open en vooral ook enthousiast geheel. Tevens erg leuk om te zien welke kant Google op wil met iedereen qua web (en met name qua mobile experience). Wat dingen terug gezien waar ik zelf ook al even mee bezig ben en dus kunnen bevestigen dat dat ook the way to go is maar ook zeker wat dingen opgestoken die me nog niet bekend waren. Waaronder wat dingen die nog niet eens naar buiten gecommuniceerd zijn; en waar ik dan ook nog niets over kan / mag zeggen.

Dat toont alleen al aan wat Scherponline voor speler is in mijn ogen en daarom extra cool om daar onderdeel van uit te gaan maken.

Maar ook zeker een absolute honorable mention;

Eten at google

google-amsterdam-kantoor-restaurantNee geen grapje, je weet bij binnenkomst van het Google restaurant eigenlijk bij god niet wat je moet kiezen zo’n enorme keuze is er. En er word door chef-koks echt van alles bereid. Heel erg veel gezonde dingen gezien en ook toch wel redelijk wat dingen geprobeerd (yes I like me some good food!). Tot in de puntjes verzorgd!

Weet wel dat een dergelijk restaurant waar je in een buffet-style zelf mag opscheppen op de lange duur hoe goed het ook is wellicht niet zo goed is voor me, maar je ziet wel de extreem goede zorg die Google hanteert voor haar personeel én bezoekers hier in terug.

De grachten van Amsterdam

scherponline-varen-amsterdamse-grachtenDaarna met het Scherponline team lekker de middag doorgebracht op de grachten in Amsterdam, yes we zijn wezen varen onder het genot van een hapje, drankje. We hadden alleen geen echte sound system (note to self; volgende keer even een bluetooth speaker meenemen)

Iets minder tactisch heb ik de foto weten te ontwijken (jaja i’m Batman)

Aanmeren bij Prins Bernhard Jr

Onze vaar-trip nam een onvoorziene wending toen de stroom van onze boot was stilgelegd en we min of meer onbewust toen we bij de kade en boot aanmeerde van Prins Bernhard Jr. (no kidding)

Heel behulpzaam, na eerst even kort te kijken van wat er aan de hand was, vroeg hij en zijn vrouw of we hulp nodig hadden maar na een kort telefoontje was alles weer in orde en konden we onze vaar-trip weer voortzetten. Zo leer je nog eens onbewust mensen kennen!

Scherponline

scherponline-logo-pepper-onlyAl met al meer dan geslaagde dag en teamuitje dus!
Zie nu al in dat ik met een heel erg gerust hart achter de keuze sta om onderdeel te worden van dit team.

Iedereen at Scherponline nogmaals dank!!

Nog 1 weekje waarin ik een aantal persoonlijke projecten tot in een verdere eindfase probeer te krijgen en dan ga ik ook vol knallen at Scherponline als Technical SEO Specialist / Ontwikkelaar. Ik kijk er meer dan naar uit!

Laat een Reactie achter