Een nieuwe splitsing, een nieuwe baan, een nieuwe kans!

Op voorhand ik moet hier een gewoonte van gaan maken om deze persoonlijke blog beter te onderhouden.  Ik weet het maar de meeste zullen het wel herkennen, het leven, je baan, alles is druk en dan is dit een bij-zaak, ook al zou dat niet moeten.

Maar we zijn hier nu weer met een insteek;

Afscheid Lanthopus Resources

lanthopus-resources-logoSoms lopen dingen anders dan verwacht. Maar een splitsing, een nieuwe weg, een nieuwe baan is ook een nieuwe kans! Laten we er iets geweldigs van maken.

Begin oktober heeft Lanthopus Resources (waar ik sinds Februari 2019 ben begonnen) mij laten weten dat ze graag mijn contract willen opbreken.

De reden hiervoor is dezelfde reden waarom ik vorig jaar afscheid heb genomen van LanthopusX; er is te weinig werk in mijn vakgebied. En voor een ieder die me kent, ik ben enorm bezig in mijn vakgebied. Dat het geen 100% van de tijd is daar heb ik vrede mee maar de verhoudingen zijn helaas verre van dat. Ook met oog op de toekomst ziet Lanthopus Resources daarin binnen korte termijn geen wijziging in komen.

Omdat ik mezelf ook in die situatie geheel kan vinden, want tjsa je merkt het wel als je werk niet aansluit.  Hebben we in goed overleg besloten dat onze wegen zich zullen gaan scheiden later dit jaar. Aan de ene kant jammer want het is en blijft een leuk team, maar het werk moet wel goed aansluiten en van toegevoegde waarde zijn voor beide partijen.

Ik wil alvast van deze gelegenheid gebruik maken om Lanthopus Resources, de hele Lanthopus groep en het team al het beste toe te wensen.

Binnenkort beschikbaar voor een nieuwe baan!

In het kort betekent het dat ik vanaf 1 december 2019 beschikbaar ben voor een nieuwe baan. Ben jij een partijen die een passende kandidaat in mij ziet?0

Top maar let wel, en ik ben daar heel eerlijk in, ik wil ergens werken waar ik echt op mn plek ben en waar ik kan bijdragen en vooral ook kan doorpakken waar mijn echte kracht ligt.

Beste recruiters / headhunters /  uitzendbureau’s etc;

Dit is op voorhand alvast een heads-up voor de recruiters, headhunters, uitzendbureaus en alle andere partijen die zonder ook maar een blik te werpen op mijn cv, blog of interesses contact op nemen. 

Ik weet heel erg goed wat ik wel en zeer zeker ook wat ik niet wil.

Wat ik bijvoorbeeld NIET wil in een nieuwe baan;

 • Een baan die puur gericht is op gebied van ontwikkeling / development / hosting.
  Ik wil echt verder op gebied van mijn passie voor (technische) SEO. Dat daar een stuk ontwikkeling / development / hosting bij komt kijken is leuk. Maar de verhouding moet primair een focus op SEO hebben.

 • SEA die je verkleed als SEO.
  Het adverteren op zoekmachines, social media etc hoort erbij en daar red ik me op basis wel. Maar ik zou niet 40 uur per week bezig willen zijn met SEA campagnes. Verkleed aub nooit SEA in een SEO-jasje, daar maak je mij als werknemer en het bedrijf als werkgever op den duur niet blij mee.

 • Een baan aan de andere kant van Nederland.
  Er zijn maar een aantal bedrijven waarvoor ik een uitzondering zou maken. Maar in het verleden zijn er verzoeken geweest om te komen werken in Leiden, Amsterdam en bijvoorbeeld Groningen. Hoewel ik de interesse waarder is dat gewoonweg niet realistisch met oog op mijn sociale leven etc.

 • Een baan in het buitenland.
  Hiervoor zijn echt maar een select aantal uitzonderingen. Ik zal twee van mijn droombedrijven in het buitenland even noemen; Nintendo en Google. Nu weet ik dat de kans dat ik daardoor benaderd zal worden wat kleiner is , maar je moet dus wel een leuke baan en leuk bedrijf zijn wil je me Nederland uit zien te krijgen.

 • Als je niets over de baan kwijt kan / wil. 
  Ik wil graag duidelijkheid en als je het al te lastig vindt om me te vertrouwen en juist wel die informatie te delen, dan is dat jammer maar dan kost het ons beiden onnodig tijd. Kom jij met iets waarvan ik zeg ja tof, dan doen we het gewoon via jou, no worries.

Jij hebt mijn nieuwe droombaan in je portfolio zeg je?

Zozo dat klinkt tof, maar laten we eerlijk zijn. Ik moet dat ook maar net zo vinden.
Dat klink misschien een beetje arrogant maar zo is het niet bedoeld. Daarmee bedoel ik alleen maar dat het echt moet passen.

De werkzaamheden, de voorwaarden, de locatie, het team … alles moet een klik hebben met mij als persoon en passen bij mijn eigen leven, woonplaats, verplichtingen etc.

Als die klik er is dan laat ik je dat direct merken en kunnen we snel schakelen als je dat wilt.

Goed voornemen

Ik begon er dit item mee en ik wil daar dan ook mee eindigen. Deze week ga ik weer eens lekker ‘ouderwets’ een item schrijven waar je vast en zeker iets uit kunt halen. Wat … een verassing … maar het komt spoedig!

Stay tuned!