Eerste werkdag at Scherponline

Vandaag was de eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever; Scherponline. Een dag waarin ik door het team in een vogelvlucht bekend ben gemaakt met alle reeds bestaande klanten, wat mij sowieso een betere beeld gaf van met wie we zoal te maken gaan hebben.   

First day at the office

day-1In alle eerlijkheid; ik keek er weer naar uit! Helaas was het in mineur afgelopen op mijn oude werk ivm het faillissement en alles wat daar bij kwam kijken en zonder er al teveel woorden aan vuil te maken ben ik enorm blij om zo snel weer door te kunnen.

Daarbij in een vakgebied waar ik toch het laatste jaar wel echt concreet heb gemerkt dat daar mijn passie ligt. Dat is misschien de beste tip die ik ooit iemand kan geven als het op werk aankomt;

‘Je moet iets gaan doen waar je blij van wordt’.

Dat klinkt zo ontzettend simpel, maar hoeveel mensen zijn er wel niet die stiekeme hun werk helemaal niet zo leuk vinden, of meer vinden wat natuurlijk ook kan. Dan doe je iets verkeerd je moet altijd met plezier naar je werk toe kunnen. 

Natuurlijk helpt het hebben van leuke collega’s ook enorm en ondanks dat ik pas een goede twee dagen met het team van Scherponline heb doorgebracht, waarvan 1 dag min of meer ook een team-uitje was, voel ik me nu al enorm op mn gemak binnen het team.

Sure ik heb nog niet helemaal mijn plek gevonden ook qua wat wel / niet mijn functie is maar dat komt verder wel goed daar ben ik niet bang voor.

Eerste klus

Naast de introductie van het klantenbestand van Scherponline ben ik ook reeds aan mijn eerste concrete klus begonnen. In dit geval gaat het om het ontwikkelen van een website voor een speler in de maatschappelijke sector.  

Iets meer gericht op het develop gedeelte van mijn functie maar waar ik toch al probeer ook bepaalse aspecten van optimized webbing probeer toe te voegen. Denk daarbij aan rekening houden met mobile aspecten zoals application names, touch icons, viewports, maar ook zaken zoals customized backends (waarbij je bepaalde aspecten van een bekend platform customized naar een betere end-user experience die tevens een stukje security bied).

Al met al was het een zeer leuke en reeds informatieve eerste dag. Dat er nog vele mogen volgen!

Laat een Reactie achter