Nieuwe uitdaging in mijn home town!

Yes, het is hier even iets rustiger geweest de afgelopen weken maar met goede reden. Er komt weer een nieuwe uitdaging op mijn pad!

Nieuwe uitdaging – J.Ottenheijm.com

Zoals mensen die me volgen op Facebook / Twitter of LinkedIN al hebben meegekregen ga ik morgen beginnen aan een nieuw uitdaging bij J.Ottenheijm.com ( https://jottenheijm.com/ ) welke gevestigd zijn in mijn eigen home-town van Helmond.

Over J.Ottenheijm.com

J.Ottenheijm.com is gevestigd in Helmond en al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en alles wat daarmee samenhangt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een logo, huisstijl en de algehele uitstraling van jouw website.

Maar denk aan zaken zoals; websites, webshops, applicaties, vindbaarheid, design en nog veel meer.

Wat ga ik voor J.Ottenheijm.com betekenen?

Ik ga daar op 17 Februari (yes morgen) aan de slag als; SEO specialist / webdesigner / programmeur / content creator. Wat natuurlijk een hele mond vol is maar ik ben door mijn opleidingen, werkverleden en persoonlijke passies dan ook best divers, dus dat matched best wel.

Maar ik ga me binnen J. Ottenheijm.com voornamelijk focussen op alles op het gebied van SEO (Search Engine Optimization) en WSO (Web Site Optimization). Dit zodat we ook kunnen zorgen dat alles goed te vinden is en je website op rolletjes loopt!

Ik kijk uit naar de uitdaging die deze functie me gaat bieden en wie weet kruisen onze wegen op die manier! Heb je een uitdaging die mij of mijn collega’s zou passen, neem dan eens contact op!

Minder bloggen hier

Omdat ik voor J.Ottenheijm.com een stuk content qua bloggen zal gaan voorzien zal het bloggen hier wellicht wat minder worden. Maar daarom nodig ik iedereen ook uit om geregeld de blog van J.Ottenheijm.com te checken; https://jottenheijm.com/blog/ 


Kan je merken dat ik er zin in heb … nou ik anders wel!

Laat een Reactie achter