Topshape – lekker, fris, gezond … lastig verkrijgbaar

Toen ik, samen met mijn werkgever Scherponline, voor het eerst op bezoek bij Google was, kwam ik voor het eerst in aanraking met Topshape. Een vitamin drink waarvan ik nog niet eerder had gehoord en waar ik uitermate aangenaam door verrast werd.

Topshape

topshape-logoOk voordat iedereen aan komt met de suggestie dat ik het doe omdat het a] een vitamin drink is en b] omdat dat gezond zou zijn; not really.

Heel simpel gezegd vond ik het fris, anders, en gewoonweg lekker wegdrinken. 

Sure het is gaaf dat er ook echt de nodige vitaminen in de verschillende flesjes zitten en dat zal vast wel gezond zijn en al, maar het is niet iets waar ik nou echt op let. You Only Live Once en dergelijke vind ik allemaal flauwekul maar in deze; YOLO, ik vind het lekker dus ik wil het PUNT.

Maar toen begon de zoektocht naar deze drankjes;

Zoektocht

Ik dacht het zal wel meevallen om deze drankjes op te sporen want ik weet hoe het heet, hoe ze eruit zien etc. Maar al vlug bleek dat dit merk in Nederland echt nog niet bekend is,  verassend dat Google daarin dan ook weer voorop loopt.

Supermarkten kennen het niet en komen aan met Sourcy Vitamin Water en allerlei andere dingen welke ik eerder al eens heb gehad en toch niet echt warm voor liep.

Ok dus supermarkten hebben het niet, dan laten we maar eens rond gaan neuzen bij leveranciers in de horeca sector. Daar viel het ook tegen maar jawel 2 partijen (Van Zelst Automaten en Kweker.nl) die het daadwerkelijk hebben en ook alle 4 de smaken, geen prijzen of wat dan ook maar och moet goed komen dan.  

“Nee wij leveren alleen aan bedrijven, horeca en instellingen”. Serieus anno 2016 ga je als partij een klant (ook al is deze wat kleiner dan een bedrijf) weigeren omdat deze geen bedrijf is?!  ik ging er al op voorhand vanuit dat ik ze niet individueel of wat dan ook zou kunnen bestellen maar in feite gewoon weigeren om te leveren aan mij vond ik toch wel een aparte call.

Maar niet getreurd, ik zou ik niet zijn als ik het dan zal zou opgeven, dan maar contact opnemen met Topshape. Op naar http://topshape.bg/ dan maar want die zullen me vast wel kunnen … eh wacht … wat voor taal … ehh … Bulgaars. Och zal wel goed komen *klikt op Translate*.

Geen contact optie of wat dan ook … ok things just got a bit harder. Maar vooruit ieder bedrijf en nagenoeg iedereen heeft voortaan Facebook Topshape toch vast ook. JA mooi 🙂  Daar vervolgens nagevraagd hoe de hel ik in Nederland aan hun product zou moeten geraken. 

Dagen gingen voorbij en ik dacht van dat zal wel het einde zijn tot het in de normale retail in Nederland beschikbaar zou komen, indien dat ooit zou gebeuren. Maar gelukkig koppelde Topshape terug wie de distributeur in Nederland was.

2Food

2food-logoDat bleek dus 2Food te zijn. Na een klein beetje een stroeve communicatie (vakantieperiode, onderbezetting dit dat aan de kant van 2Food) Bleek het mogelijk te zijn om Topshape als particulier af te nemen via 2Food.

Helaas door de eerder genoemde onderbezetting heeft dat traject iets langer geduurd maar was 2Food wel zo vriendelijk om mijn order (1 tray (12 stuks a 500ml) van alle 4 de smaken) naar mij toe te doen komen nog voordat ik iets qua betalingsinformatie of prijs had vernomen.

Voor de goede orde; Prijs van 12 stuks (500ml) is € 13,80 incl BTW wat dus neerkomt op € 1,15 per flesje.

Verder is 2Food trouwens een heel leuke partij die heel veel aparte producten heeft die nog niet in de normale retail te verkrijgen zijn, zoals bijvoorbeeld Bionade, Nomadic Dairy en Pana Chocolate. Dus ook zeker een idee voor de ‘foodies’ among us!

Succes

Zoals je ziet moet je soms voor het afnemen van een bepaalde product door wat hoepels heen maar als je niet opgeeft heb je vast succes. Ik had toen ik bij Google was geweest natuurlijk niet alle smaken kunnen proberen en wist dus niet of alle smaken een succes waren voor mij.

2food-topshape-leafletJe hebt de volgende varianten / smaken;

  • 01 – Essential – Orange
  • 02 – Defense – Lemon / Elderblossom
  • 03 – Everyday – Green Apple
  • 04 – Reload – Lemon / Lime

Persoonlijk vind ik ze allemaal met uitzondering van 02 – Defense – Lemon / Elderblossom echt lekker en aan te raden. Neemt niet weg dat mijn ouders deze smaak juist lekker vinden, smaken verschillen zeggen ze.

Even nog voor de vitamin freaks;

Zonder conserveringsmiddelen. Geen kunstmatige toevoegingen. Enkel natuurlijke ingrediënten.

01 – Essential – Orange bevat vitamine B3, B7 biotine, vitamine C en vitamine B12.
02 – Defense – Lemon / Elderblossom bevat foliumzuur, vitamine C, vitamine E, vitamine B12 en zink.
03 – Everyday – Green Apple bevat foliumzuur, vitamine B3, B7 biotine, vitamine C, vitamine E, vitamine B12, zink, magnesium en vitamine B5.
04 – Reload – Lemon / Lime bevat foliumzuur, vitamine B3, vitamine E, vitamine B12, zink, magnesium en vitamine B5.

Maar ook al ben je geen vitamin freak maar gewoon iemand die wel eens in is voor een keer iets anders, fris, gezond te proberen dan raad ik je sowieso een keer aan om TopShape een kans te geven.

Laat een Reactie achter