Updates wat zijn dat?! Yes yes long overdue

Goede voornemens, zoals het goed bijhouden van je persoonlijke website … tsja je kent het wel het schiet er stiekem toch weer bij in die updates. Maar er is altijd een goede reden, zo ook nu!

Ik heb namelijk op diverse vlakken niet stil gezeten! Laat me jullie even van wat updates voorzien;

Updates omtrent LanthopusX

Updates - LanthopusXLaten we natuurlijk even beginnen met de baan die ik sinds 1 September bekleed bij LanthopusX (https://lanthopusx.nl/) in Veghel.

Bij LanthopusX ben ik aangesteld alsĀ SEO / WSO specialist waarbij WSO staat voor Web Site Optimisation en SEO voor Search Engine Optimisation.

Daar ben ik dus druk bezig met nieuwe content schrijven, bestaande content optimaliseren, advies uitbrengen, plannen van aanpak etc. voor zowel LanthopusX zelf als onze klanten. Verder houdt ik een goed oog in het zeil naar nieuwe technieken en manieren hoe we daarin nog een stap verder kunnen.

Het bevalt mij in ieder geval enorm, we beschikken over een leuk team, hebben leuke klanten en ik kan lekker divers bezig zijn.

Mocht je op gebied van IT nog een partner zoeken of willen dat ik namens LanthopusX je help met het optimaliseren van je technische SEO? Neem dan vrijblijvend contact op met LanthopusX!

Updates omtrent mijn nieuwe concept

Updates - NintendoAchter de schermen ben ik druk bezig met een nieuw concept. De naam wil ik nog niet vrijgeven (vooruit afgekort is het NR) maar laat me in iedere geval zeggen dat het met Nintendo te maken heeft. Iedereen die me ook maar een beetje kent weet dat ik een die-hard Nintendo fan van het eerste uur ben welke alle consoles en handheld zowat heeft gehad. Onlangs heb ik besloten om die passie een extra invulling te gaan geven.

Om toch vast een kleine toelichting te doen;

Ik wil zorgen voor meer exposure voor Nintendo in Nederland (en omstreken). Dit door 1 centrale plek te worden voor Nintendo nieuws, previews, reviews, guides, releases etc. Maar denk ook echt aan opiniestukken (editorials), interviews, enquetes (polls) en meer. Kortom flink wat werk om mijn tanden in te zetten.

Qua lancering … ik denk dat die samengaat vallen met deĀ lange wandeling / reis, meestal gemarkeerd door vele veranderingen van fortuin, die Mario binnenkort zal belopen. Voor Nintendo fans moet het dan wel duidelijk zijn waar ik op doel.

Kortom zo lang heb ik niet meer maar gelukkig gaat het al de goede kant op en ben ik min of meer bezig met de content fase. Het zal in begin misschien nog even iets van een goede balans zoeken zijn met alle andere dingen in mijn leven maar Nintendo is een stuk van mij leven en dat krijg nu nog een extra dimensie.

Zodra dit nieuwe concept live gaat zal ik natuurlijk ook hier een update doen om dat even wereldkundig te maken!

Updates omtrent PFSquad

Is het niet een beetje rustig als het op PFSquad aankomt? Ja en nee eigenlijk als ik heel eerlijk ben.

Aan de ene kant heb ik even wat rust genomen en ook pech gehad met ziek zijn en dergelijke tijdens bepaalde events. Vandaag ga ik bijvoorbeeld weer op pad naar Thunderground @ de Effenaar in Eindhoven.

Aan de andere kant moet ik ook eerlijk zeggen dat het soms fijn is om even de tijd te hebben om bezig te zijn met andere zaken dan de foto’s van PFSquad of de bijbehorende zaken omtrent de website. En nee dat wil niet zeggen dat ik klaar ben met PFSquad, verre van zelfs, ik ben achter de schermen met zoveel dingen bezig van wat ik nog voor ogen heb.

Alleen moet ik dat combineren met social life, werk, mijn nieuwe project … tijd is simpelweg mijn grootste vijand. Ik zou soms willen dat een dag langer kon duren zodat ik er nog meer in kon doen maar afijn dat is nu eenmaal zo. Ondanks dat ik niet echt goed ben in uitslapen, waardeer ik mijn slaap en in algemene zin rust enorm.


Kortom deze jongen is echt stiekem best druk en sommige van mijn vrienden zullen dat ook zeker herkennen (sorry jongens … Ik bedoel het altijd goed maar soms zit ik in een flow en dan moet ik even doorzetten).

Ik zal proberen de updates hier zo goed mogelijk te laten verlopen in de toekomst. But please bare with me … ik ben gewoon altijd lekker druk bezig.

Laat een Reactie achter