Het einde en begin van een tijdperk

Niets duurt voor eeuwig zegt men en het zat er al een tijd aan te komen maar vandaag heb ik de knoop echt doorgehakt. PFSquad.NU gaat vanuit mijn kant vanaf nu de vriezer in. Kortom het einde en begin van een tijdperk.

Einde en begin klinkt misschien wat zwaar maar in een bepaalde vorm voelt dat wel zo.

PFSquad.NU in de vriezer

In het kort gaat PFSquad.NU qua foto’s op een soort van slaapstand. Met slaapstand bedoel ik; wie weet dat ik nog ooit foto’s schiet op een feest, dan komen die foto’s nog steeds op PFSquad.NU.  Maar ik zal niet meer actief bezig zijn met de foto’s en / of het onderhoud daarop.

De foto’s zullen gewoon online beschikbaar blijven via PFSquad.NU.
Wil je meer weten waarom? Check dan even of PFSquad.NU of PFSquad,BLOG.


NintendoReporters in de spotlight

In de afgelopen maanden ben ik achter de schermen druk bezig geweest met NintendoReporters als medium. Er waren bepaalde zaken die ik heel graag terug wou zien in wat het als platform zou kunnen en die zijn nu gerealiseerd. Wordt maar eens lid en je merkt het van zelf!

Nu gaat de focus op het promoten en uitbouwen, denk daarbij aan win-acties,  denk daarbij aan een stuk linkbuilding en alles wat je er zoal bij kunt bedenken. Het gaat al aardig qua bezoekers / verkeer / comments / interacties en het is goed om te zien dat we qua bijvoorbeeld domein authority al stappen hebben gemaakt.

Mocht je suggesties hebben die het nog beter kunnen maken … i’m all ears, laat dan via de feedback optie (op iedere pagina even weten)


Persoonlijke update

Al met al is het te lang geleden weer dat ik mijn eigen blog heb ge-update. Misschien moet ik derhalve wel zeggen dat geen nieuws goed nieuws is. Want meestal als ik te druk ben met iets heb ik geen tijd en als ik druk met iets ben dan is dat meestal een goede zaak.

Maar in de afgelopen periode heb ik zelf weer redelijk wat dingen bij geleerd, zowel op technisch als persoonlijk vlak. Ik weet veel meer van wat ik wil en wat ik niet wil. Kortom dat is een goede ontwikkeling.

Ik heb geleerd dat familie een stuk belangrijker is voor me dan dat dat eerder was. Laten we zeggen dat je met ouder worden meer prioriteiten leert kennen en schikken. Ach verrek ik ben over een paar dagen ook alweer jarig. Och wat vliegt de tijd toch snel.

Mocht je in mijn afwezigheid hier wat willen weten, neem dan altijd gerust contact op hoor!

Laat een Reactie achter