Welkom 101

Het heeft helaas even geduurd voor ik de tijd gevonden had om ook even een korte toelichting te kunnen geven waarom een redesign etc van PatrickDankers.nl dus bij deze is het daar tijd voor!

Welkom (terug)

Ten eerste wellicht nog veel belangrijker is het om je (wederom) te verwelkomen op PatrickDankers.nl; de plek waar je alles vind over ondergetekende (Patrick Dankers). Waaronder natuurlijk ontwikkelingen van PFSquad.NU, VJFT.nl, fotografie, consultancy, cv, projecten & meer!

Maar dat is niet alles; je vind hier altijd alle nodige informatie over de ontwikkelingen in mijn leven terug, op gebied van werk, hobbies; kortom je leert wat meer over mij. Daarnaast komt er spoedig een verbeterde portfolio weergave aan.

Tevens vind je op deze website de meest up to date versie van mijn CV, diensten die ik kan vervullen, projecten waar ik bij betrokken ben en natuurlijk informatie hoe je contact met mij kunt opnemen.

Reden Redesign etc

Om dat kort even toe te lichten; de ontwikkeling van het CMS achter zowel dit domein als mijn andere projecten leek op een extreem laag pitje te staan. Als er een ding is wat ik vanuit mijzelf altijd heb aangeleerd is dat ‘stil staan gelijk is aan achteruitgang’. Dit omdat er de techniek continu doorgaat op diverse vlakken.

Een van die vlakken is social media en de integratie die daarbij hoort maar denk ook zeker aan SEO (Search Engine Optimization) en WSO (Web Site Optimization). Alle drie zijn het aspecten die ik relatief hoog heb zitten ook met het oog op projecten waar ik bij betrokken ben.

Derhalve hebben we besloten om het roer op PFSquad.NU en nu dit medium drastisch om te gooien. Ik zal direct erkennen dat het omzetten van PFSquad.NU een enorme enorme kluif was, maar dat is ook een medium wat al meer dan 10 jaar bestaat.

Voor de goede orde; VJFT.NL zal in een later stadium volgen qua deze verandering.

Ik hoop in ieder geval dat de wijziging bevalt en jullie nu meer kunnen genieten van alles wat deze mediums te bieden hebben, zo niet horen we dat natuurlijk ook graag via de feedback, comments of door het opnemen van contact.

Laat een Reactie achter