Status anno Mei 2020 – NintendoReporters, J. Ottenheijm.com, corona etc.

Ja ik ga er niet omheen draaien, updates op mijn persoonlijke blog zijn altijd min of meer een hit en miss. Ik ben gewoon simpelweg ontzettend druk en moet me echt er toe zetten om hier een update te plaatsen.

Vandaag is weer eens zo’n moment…. dus laten we er maar gewoon induiken;

Wat is er allemaal happening anno Mei 2020?

In het heel kort; best wel veel dingen. Laten we daar even met een aantal logische zaken beginnen;

Hobby (of meer dan dat); NintendoReporters

NintendoReportersMijn passie-project NintendoReporters, wat ik in het leven heb geroepen nadat ik heb besloten om PFSquad.NU om wille van een tal van redenen te laten voor wat het is, daar heb ik het drukker mee dan ooit.

Aangaande PFSquad.NU een kleine voetnoot; 
Geen enkele spijt van mijn eerder besluit om dat op een enorm laag pitje te zetten.

Continu aan het groeien

In het kort de groei die het medium heeft meegemaakt over de afgelopen tijd blijft me nog steeds aangenaam verbazen. Dat gezegd te hebben het groeit nog steeds gestaagd door en daarbij komen altijd leuke uitdagingen naar voren die ik ook tof vind om op te lossen. Laat staan dat ze ook interessant zijn als nieuwe kennis die ik ook mee kan nemen richting mijn werk.

Om even wat cijfers en feitjes  te noemen;

Kortom het gaat echt niet verkeerd met NintendoReporters.

Maar ik heb er ook nog enorm veel ideeën voor, waaronder iets wat me de rest van het jaar zoet zal houden. (In het heel kort een collectie systeem voor alle games ooit uitgebracht op een Nintendo systeem).

Daarnaast (en op advies van ondertussen zoveel mensen) ga ik ook kijken wat er mogelijk is om er toch iets meer uit terug te kunnen halen. Stiekem kost deze hobby redelijk wat tijd en geld, zonder dat ik er nu echt iets op terug verdien buiten alle leuke feedback.

Tevens denk ik dat het medium zich wel redelijk bewezen heeft reeds zodat we ook eens kunnen kijken of wij iets samen kunnen met Nintendo Nederland. Maar we gaan zien waar dat ons brengt.

Werk – J.Ottenheijm.com

jottenheijm-logoEven genoeg over mijn passie-project en even overschakelen naar het werk wat ik mag doen via J.Ottenheijm.com. Sinds medio Februari 2020 ben ik begonnen bij dit team van toffe mensen en heb ik al voor een hele reeks aan klanten mogen werken.

1 van de zaken die ik heel erg tof vind naast dat J. Ottenheijm.com in mijn woonplaats gevestigd is, is dat ik met klanten werk die ook direct in mijn regio zitten. Hierdoor kunnen we met deze klanten vaak direct schakelen en hebben we niet te maken met via-via, indirect contact via mail of een teleconference dienst. Begrijp me goed, daar is niks mis mee MAAR ik vind het zoveel fijner om met een klant te kunnen zitten en te doorgronden hoe we samen het beste uit zijn / haar medium kunnen halen.

Nu is dat in de huidige corona tijden soms iets lastiger maar daarin zijn we heel flexibel bij J. Ottenheijm.com.

Maar waarom zit ik liever met een klant?

Ik ben veel meer iemand van de vraag achter de vraag en samen naar een zo ideaal en praktisch mogelijk invulling kijken, dan dat we daar over tijd achter komen. Maar dat hebben vast al enkele klanten gemerkt. Het maakt mij gewoon blij als ik ze echt kan helpen; of dat nu gaat om het tastbaar maken van zaken of bijvoorbeeld een werkwijze makkelijk maken.

Mocht je op het gebied van online of offline een partij zoeken die eerlijk is over zijn of haar kunnen, schakel dan eens met mij of een collega van J. Ottenheijm.com. Waarom eerlijk? Wij zijn bijvoorbeeld niet de allergrootste experts op het gebied van SEA, maar dat claimen we dan ook niet.

Kortom, ik ben er nu ongeveer 4 maanden en ik vind het werk, mijn collega’s, de klanten … eigenlijk alles niets minder dan top. Daarnaast is het ideaal dat ik binnen 10 minuten op de zaak kan zijn … hoeveel mensen kunnen dat zeggen?

Corona

corona-shieldIn alle eerlijkheid, het is me wat die hele corona-situatie. Veel beperkingen, veel ‘gedoe’ … maar waar mogelijk probeer ik er heel nuchter onder te blijven. Of dat nu op de zaak is of in het dagelijkse leven. Maar het raakt mensen op allerlei manieren en daar moet je wel bij stil staan.

Qua werk; bij J. Ottenheijm.com hebben we een hele lange tijd gewerkt met een gedeelte op de zaak en een gedeelte vanuit thuis. In grote lijnen is dat natuurlijk geen probleem maar je merkt wel dat het makkelijker schakelen is als iedereen er is. Maar met het oog daarop hebben we de nodige maatregelen getroffen dat spoedig iedereen weer aanwezig kan zijn.

Ik vind het vooral een spannende tijd met het oog op de versoepelingen die komen en per land allemaal maar een andere kant op gaan. Mijn moeder zou op vakantie naar Spanje gaan in Juni … kan dat en is het dan wel vakantie? Mijn vader heeft natuurlijk het afgelopen jaar het nodige  meegemaakt … wat houdt dat voor hem in?

Omtrent mn pa; het gaat super trouwens met hem, vooruit wat sneller moe maar hij kan in feite alles en daar ben ik superblij om. Hij is net zo nuchter als ik en zal de drukte niet onnodig opzoeken.

Omtrent mn ma; Tsja ik heb haar eigenlijk als tip gegeven, ga niet van je vakantie uit. Want stel je kan gaan, moet je daar dan op weg naar toe een mondkapje op? En in het hotel ook? En wat zijn er meer voor beperkingen. Maar ze moet toch zelf kiezen wat ze fijn vind om te doen.

Hoe sta ik er zelf verder in; Wat zal ik zeggen, ik ben altijd wel een beetje op mezelf geweest wat dat betreft dus ik zie het misschien op die manier niet als iets wat voor mij persoonlijk heel veel veranderd.  Maar ik denk wel na hoe of wat handig is met het oog op mogelijke dreiging.


Maar deze update moet het voor nu even doen. Afsluitend; Patrick heeft het gewoon zoals altijd lekker druk. Voor nu let op jezelf en elkaar, tot de volgende waarschijnlijk weer veeel te laten update! #staysafe #staystrong

Laat een Reactie achter